2681072401 6973585678 2ο χλμ Άρτας - Αγρινίου, Άρτα kon.anastas@yahoo.gr
hero image
 
 
 
ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
Αναστασόπουλος | Στερεά Καύσιμα Αρτα 
 
Το υγραέριο είναι μια από τις πλέον σύγχρονες και φιλικές μορφές ενέργειας, με μοναδικά πλεονεκτήματα. Προσφέρει οικονομία, αυτονομία και ασφάλεια ενώ μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για την θέρμανση του χώρου μας, το μαγείρεμα αλλά και για να ζεστάνουμε νερό. 

Οι φιάλες υγραερίου (προπανίου και βουτανίου), λόγω της ευελιξίας στη μεταφορά τους, είναι διαθέσιμες παντού ενώ αποτελούν ιδανική λύση για οικιακή και επαγγελματική χρήση. 

Στην επιχείρησή μας “ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα, μπορείτε να βρείτε φιάλες υγραερίου (προπανίου και βουτανίου), εξαιρετικής ποιότητας και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 
  Οικονομικότερο καύσιμο
  Καλύψει όλες τις ενεργειακές ανάγκες ενός σπιτιού (θέρμανση, ζεστό νερό, μαγείρεμα)
  Μεγάλη θερμική απόδοση 
  Ιδανικό για επαγγελματική & βιομηχανική χρήση 
   
   
  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ
   
    Φιάλες Βουτανίου 10kg
    Φιάλες Προπανίου 13kg & 25kg
   
   
  Παραγγελία
   
   
   
  Με ένα τηλεφώνημα, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε άμεσα και οικονομικά, με τις φιάλες υγραερίου που χρειάζεστε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Οι φιάλες υγραερίου διατίθενται σε λιανική αλλά και χονδρική πώληση απευθυνόμενοι σε παντοπωλεία, mini market κ.α. Παράλληλα, με τα ιδιόκτητα οχήματά μας, αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας στην πόρτα σας, με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Δυτική Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι φιάλες ελέγχονται διεξοδικά σε κάθε πλήρωση τους με υγραέριο και υπόκεινται σε περιοδική και συστηματική συντήρηση. Η διαδικασία εμφιάλωσης του υγραερίου ακολουθεί αυστηρούς κανόνες ασφαλείας και γίνεται έλεγχος της κατάστασης κάθε φιάλης πριν γεμιστεί με υγραέριο. Έπειτα γίνεται έλεγχος του περιεχομένου κάθε γεμάτης φιάλης για διαρροές και για την σωστή λειτουργία του ρουμπινέτου.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Άρτα και όλη την Δυτική Μακεδονία.