2681072401 6973585678 2ο χλμ Άρτας - Αγρινίου, Άρτα kon.anastas@yahoo.gr
hero image
 
 
 
ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ
Αναστασόπουλος | Στερεά Καύσιμα Αρτα 
 
Οι μπρικέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για καυσόξυλα καθώς μπορούν να καλύψουν οικολογικά και πλήρως τις ανάγκες σε θέρμανση ενός μέσου σπιτιού χωρίς την χρήση άλλης θερμαντικής πηγής καθώς έχουν ευρεία εφαρμογή σε τζάκια, ξυλολέβητες, ξυλόσομπες, σόμπες - λέβητες καθώς και σε ξυλόφούρνους αρτοποιίας. Έχουν τριπλάσια δύναμη καύσης από τα καυσόξυλα και σταθερά υψηλή θερμοκρασία με βαθμό απόδοσης 95%.

Στην επιχείρησή μας “ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μπρικέτες καθώς και κάρβουνα μπρικέτας άριστης ποιότητας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, στοχεύοντας στην άμεση και άψογη εξυπηρέτησή σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΠΡΙΚΕΤΩΝ
    Ελάχιστη υγρασία 
    Ελάχιστη στάχτη 
    Εύκολη αποθήκευση 
    Δεν αφήνουν υπολείμματα στην καμινάδα 
    Επιβαρύνουν ελάχιστα το περιβάλλον
   
  Παραγγελία
   
   
  Οι μπρικέτες μας καθώς και όλα τα προϊόντα που θα βρείτε σε εμάς είναι υψηλής ποιότητας και διατίθενται σε λιανική αλλά και σε χονδρική πώληση απευθυνόμενοι σε παντοπωλεία, mini market κ.α.

Διαθέτουμε πάντα επαρκής ποσότητα στις εγκαταστάσεις μας ενώ με τα ιδιόκτητα οχήματά μας, μπορούμε να μεταφέρουμε την παραγγελία σας στο σημείο που επιθυμείτε, εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Δυτική Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ
 
Διαθέτουμρ Μπρικέτες κάρβουνου TIGER μεγάλης θερμικής απόδοσης, διάρκειας εώς 6 ώρες, χωρίς χημικές ουσίες, κατάλληλες για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας 

και έτοιμοι να σας προτείνουμε τα ιδανικά προϊόντα για την σωστή θέρμανση του χώρου σας, επιδιόκοντας πάντα την άψογη εξυπηρέτησή σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Άρτα και όλη την Δυτική Μακεδονία.