2681072401 6973585678 2ο χλμ Άρτας - Αγρινίου, Άρτα kon.anastas@yahoo.gr
hero image
 
 
ΚΑΡΒΟΥΝΑ
Αναστασόπουλος | Στερεά Καύσιμα Αρτα 
 
Εάν επιθυμείτε να έχετε γρήγορα κάρβουνα για ψήσιμο, τότε μπορείτε να πάρετε έτοιμα κάρβουνα. 

Η επιχείρησή μας “ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα, αποτελώντας ειδικός συνεργάτης της Tigris, διαθέτει και σας προσφέρει κάρβουνα - ξυλοκάρβουνα άριστης ποιότητας και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Τα κάρβουνα που θα βρείτε σε εμάς είναι Ελληνικά από ντόπιο πουρνάρι αλλά και εισαγωγής από Αργεντινή και Κούβα. Παρέχουν καύση για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε τέφρα και χάρη στην υψηλή θερμοκρασία που παράγουν είναι αρκετά οικονομικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ
   
    Ξυλοκάρβουνα σε συσκευασίες των 4kg, 5kg, 7kg, 10kg, 12kg & 15kg
   
    Ντόπια κάρβουνα πάνω από 20kg
   
    Κάρβουνα Μπρικέτες
   
   
  Παραγγελία
   
   
  Τα κάρβουνα που θα βρείτε σε εμάς αποτελούν ιδανική λύση για ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες που διαθέτουν ψησταριές, εστιατόρια, ψιλικατζίδικα κ.α. για αυτό και διαθέτουμε τα κάρβουνα μας σε λιανική αλλά και σε χονδρική πώληση. Παράλληλα, απευθυνόμαστε σε παντοπωλεία, mini market κ.α. σε όλη την Δυτική Ελλάδα. 

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε πάντα επαρκείς ποσότητες προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας, δώστε μας την παραγγελία σας και εμείς θα φροντίσουμε να σας την παραδώσουμε στην πόρτα σας με δωρεάν μεταφορά σε όλη την Δυτική Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
Είμαστε κοντά σας!

Με κορυφαία ποιότητας προϊόντα, σύγχρονες εγκαταστάσεις και  έμπειρο προσωπικό, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με απόλυτη συνέπεια. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Άρτα και όλη την Δυτική Μακεδονία.