2681072401 6973585678 2ο χλμ Άρτας - Αγρινίου, Άρτα kon.anastas@yahoo.gr
hero image
 
 
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Κάρβουνα - Πέλλετ - Υγραέριο - Στερεά Καύσιμα Άρτα
 
Η επιχείρησή μας “ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ” αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1992 με το εμπόριο στερεών καυσίμων, έχοντας ως στόχο να προσφέρει στους καταναλωτες προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στις εγκαταστάσεις μας στην Άρτα, μπορείτε καθημερινά να βρείτε ξυλοκάρβουνα άριστης ποιότητας, Ελληνικά από ντόπιο πουρνάρι αλλά και εισαγωγής από Αργεντινή και Κούβα, pellet και μπρικέτα στην ακριβή ποσότητα που τα χρειάζεστε.

Διαθέτουμε επίσης φιάλες υγραερίου και προπανίου, χύμα βαρελίσιο κρασί από την ορεινή Κορινθία, χάρτινες συσκευασίες και αναλώσιμα είδη όπως πλαστικα και χάρτινα ποτήρια, σακούλες κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
   
  Με τα ιδιόκτητα οχήματα που διαθέτουμε μπορούμε να αναλάβουμε την δωρεάν μεταφορά της παραγγελίας σας στο χώρο που θα μας υποδείξετε, εξυπηρετώντας άμεσα την Άρτα και όλη την Δυτική Ελλάδα.

Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται σε λιανική και χονδρική πώληση, ενώ απευθυνόμαστε σε παντοπωλεία, mini market κ.α. σε όλη την Δυτική Ελλάδα. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά προϊόντα που θα σας εξυπηρετήσουν στο μέγιστο.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Σάββατο 07:30 - 20:00

Η πολυετής πείρα μας, οι αξιόπιστοι προμηθευτες μας, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και το αίσθημα ευθύνης και συνέπειας προς κάθε πελάτη μας είναι αυτό που μας καθιέρωσε στο χώρο και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Άρτα και όλη την Δυτική Μακεδονία.