2681072401 6973585678 2ο χλμ Άρτας - Αγρινίου, Άρτα kon.anastas@yahoo.gr
 
 
 
ΠΕΛΛΕΤ
Αναστασόπουλος | Στερεά Καύσιμα Αρτα 
 
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα νοικοκυριά στρέφονται στα πέλλετ ως τρόπο θέρμανσης, και όχι άδικα, μιας και είναι αρκετά οικονομικά ενώ μεγιστοποιούν την απόδοση του ενεργειακού συστήματος θέρμανσης και ελαχιστοποιούν την συντήρησή του γιατί δεν αφήνουν κατάλοιπα στην εστία καύσης.

Η επιχείρησή μας “ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των πέλλετ, σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα άριστης ποιότητας και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΕΛΛΕΤ
    Αγοράζετε ακριβής ποσότητα
    Χαμηλή υγρασία
    Αυτονομία
    Δεν λερώνουν τον χώρο & ευκολότερη αποθήκευση
    Είναι φιλικό προς το περιβάλλον
   
  Παραγγελία
   
   
  Επιλέγουμε πάντα για εσάς προϊόντα πέλλετ συμμορφωμένα με τα διεθνή πρότυπα, με μέγιστη θερμαντική ικανότητα και με κορυφαία ποιότητα.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στην διάθεση σας και πάντα έτοιμο ώστε να συζητήσετε τις ανάγκες σας και να σας προτείνει το ιδανικό για εσάς πέλλετ. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε χονδρική αλλά και σε λιανική πώληση, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε την δωρεάν μεταφορά της παραγγελίας σας όπου και αν βρίσκεστε στην Δυτική Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
Σκοπός μας

είναι η διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα, αλλά και η δημιουργία νέων πελατών στην Άρτα και σε όλη την Δυτική Ελλάδα. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Άρτα και όλη την Δυτική Μακεδονία.